› Ana Sayfa Yap        › Sık Kullanılanlara Ekle        › İletişim

Hava Durumu (Bursa)

TCMB Döviz Kurları

KAMUOYUNA DUYURU (19.07.2016)

15 Temmuz 2016 gecesi ihanet şebekesi tarafından yapılan askeri darbe girişimini demokratik Cumhuriyetımize ve halkın iradesine doğrudan bir müdahale olarak görmekte ve şiddetle kınamaktayız.

Türk milletinin şeref ve haysiyetini, hürriyetini ve demokrasiyi korumak uğruna şehit olan güvenlik görevlilerine ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara acil sifalar dileriz.

Bursa YMM Odası olarak darbelere karşıyız. Demokrasiye ve hukuka bağlıyız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Bursa YMM Odası Yönetim K. Adına

Kemal TIĞOĞULLARI

Oda Başkanı

BURSA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI
Adres:
Odunluk Mh. Akademi Cad. No:8 (BAOB Yerleşkesi) A3 Blok K:3 Nilüfer / BURSA
Tel:       0224 - 452 34 60  /  0224 - 452 34 61
Faks:    0224 - 452 34 10
Mail:     info@bursaymmo.org.tr

©  2011 Her hakkı saklıdır.

web tasarım:
MuhasebeTR.com