Yeni Bir Dönem Başlıyor. (09.09.2020)

Her yeni bir umuttur. Salgın hastalık ve onun getirdiği maddi ve manevi moral bozukluklarına rağmen yeni bir döneme moralimizi en üst düzeyde tutarak başlamak zorundayız.

Ertelenen tam tasdik raporları pandemi ile birleşince yaz aylarını yaşayamadan sonbahar başladı. Açılamayan okullar ve belki bir müddet daha sürecek salgın önlemleri ile yıl sonunu getireceğiz.

Bir görev değişikliği bizleri yakından ilgilendiriyor. 6 Nisan 2015 tarihinden bu yana Bursa Vergi Dairesi Başkanlığını sürdüren Sn. Nuri KARAKAŞ Gelir İdaresi Başkanlığında bir göreve atanırken, yerine 2 Eylül 2020 itibariyle Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Sn. Hüseyin EROL atanmıştır.

Sn. Nuri KARAKAŞ’ a Bursa’ ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı görevine başlayan Sn. Hüseyin EROL ‘a Yönetim Kurulu olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Odamız yetki sınırları içinde bulunan Balıkesir’ de görev yaptığı sürede meslektaşlarımızda iyi izler bırakan Sn. Erol’ a Meslektaşlarımızın duygu ve beklentilerine tercüman olurken, bugüne kadar olduğu gibi vergi idaresi ile iş birliği içinde olacağımızı dile getirdik ve kendisine başarılar diledik.

Yeni dönem mesleğimiz ve meslektaşlarımız açısından umutlarla dolu olsun.

Tüm meslektaşlarıma sağlıklı günler dilerim. 10.09.2020

Kemal TIĞOĞULLARI